Sus cortina! Culegere de serbari scolare pentru clasele I-IV

de Doinita, Pamfil

Sus cortina! Culegere de serbari scolare pentru clasele I-IV
Mareste imaginea

Sus cortina! Culegere de serbari scolare pentru clasele I-IV

Editura: ROVIMED
Categoria:
Status: Epuizat
Apreciere: 4.5/7 (8 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Sus cortina! Culegere de serbari scolare pentru clasele I-IV

Dupa ani de truda, bucurii, dificultati si impliniri la catedra, fiecare dascal cred ca are ceva de spus: o poveste de succes, o idee noua, metode moderne si procedee combinate intr-o forma personala.

        Aceasta lucrare am conceput-o cu gandul  la colegii mei, cadrele didactice, atunci cand au nevoie de un suport pentru organizarea serbarilor scolare, activitati foarte indragite de elevi.

       Orice serbare scolara este o sarbatoare, atat pentru elevi cat si pentru dascalii lor, si nu in ultimul rand, pentru parintii elevilor. Pregatirea unei serbari este un excelent prilej de a pune in valoare imaginatia si creativitatea fiecarui  elev sau profesor.

        Prin  aparitia  acestei carti pot fi  stimulati  elevii sa participe la organizarea serbarilor scolare de calitate. Pentru aceast, invatatorul  le va propune acestora sa citeasca mai intai materialul pregatit pentru serbarea  respectiva. Pe baza acestei lecturi fiecare elev poate face propuneri in legatura cu repartizarea rolurilor sau realizarea decorurilor, a costumelor. Astfel elevilor li se va stimula creativitatea, talentul, le va solicita imaginatia si inteligenta.

        Consider ca organizarea unei serbari scolare poate fi si un prilej de atragere a elevilor spre lectura, spre genurile liric si dramatic. Dintre elevii care vor juca mici roluri in serbarile scolare se vor ridica actorii, poetii si dramaturgii de maine.

      Vreau sa las sa picure din maiestria  didactica, macar o parte infima din multitudinea noastra de activitati extracurriculare si sa ramana ,, un nume adunat pe-o carte.”

                                                                                                                                                      

                                                                                      Succes!

                                                                                      Autoarea

 

CUPRINS

Cuvant   inainte

Partea I

1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei
De ziua ta, tara mea!
Noi suntem romani!

Partea a II-a

Sarbatorile iernii
Povestea lui Mos Craciun
Nasterea Domnului
Poveste de Craciun
Veste de  la Craciun
De ce a intarziat Mos Craciun?

Partea  A III-A

24 ianuarie, Ziua Unirii
24 ianuarie 1859

Partea  A IV-A

8 Martie, Ziua Mamei
Mama, cel mai scump nume!
E ziua ta , mamica!
Mama, in basme si povesti

PARTEA  A V-A

La sfarsit de an scolar
Serbarea abecedarului
Ramas bun, clasa a IV-a
Fat-Frumos dinLacrima
BIBLIOGRAFIE


Anul aparitiei: 2012
Nr.pagini: 124


Alte produse de ROVIMED

Editura ROVIMED. Carti de la editura ROVIMED
-10%
Placebo - Puterea gandului
 de 

Evans, Dylan

Descriere: Ne putem vindeca de boli doar prin puterea gandului? Tamaduitorii si specialistii in terapie alternativa sunt convinsi ca putem, dar ce spune stiinta? Contrar perceptiei publice, opinia medicala traditionala este in mod remarcabil increzatoare asupra puterii gandului de a vindeca. In ultimii cincizeci de ani, doctorii au crezut ca, placebo sub forma pastilelor de zahar si a injectiilor cu apa poate alina practic orice tip de afectiune medicala. Totusi placebo functioneaza doa
Editura 

ROVIMED

  29,00 26,10 Lei
-10%
Carte de bucate. Preparate deosebite
Descriere: Scopul acestei carti este de a veni in ajutorul dumneavoastra si de a va prezenta o diversitate de preparate culinare. Pregatirea cat mai rationala si mai atragatoare a bucatelor este o adevarata preocupare pentru gospodine. Cele 340 de retete propuse acopera o gama variata de bucate, de la aperitive, ciorbe, mancaruri, preparate din peste, fripturi, salate, dulciuri, bauturi nealcoolice si alcoolice, pana la inghetate. Cartea ofera posibilitatea de a realiza cele mai varia
Editura 

ROVIMED

  19,62 17,66 Lei
-10%
Preparate si mancaruri de post
Descriere:Rânduiala creştinã de peste an, aduce în vederile noastre zilele de purificare prin post şi rugãciune. Zilele rânduite postului nu trebuie privite cu îngrijorare. Suntem convinşi cã doar lipsa imaginaţiei şi sfaturilor practice din gospodãrie pot constitui o problemã. Trebuie sã gândim în permanenţã cã toate fructele, legumele, cerealele, au constituit baza alimenta
Editura 

ROVIMED

  9,81 8,83 Lei
Vezi toate cartile editurii ROVIMED
cata S_where include general functions after inherit sites
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Program profesori
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro